Predsjednik Vlade Milojko Spajić čestitao Dan opštine Tivat

Objavljeno: 21.11.2023. 10:41 Autor: Kabinet predsjednika Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade Milojko Spajić je, povodom 21 novembra – Dana opštine Tivat, uputio čestitku predsjedniku Opštine Željku Komnenoviću, predsjedniku Skupstine opštine Miljanu Markoviću, odbornicima, građankama i građanima.

U čestitki se između ostalog ističe:

Grad koji se u rekordno kratkom vremenskom periodu transformisao u prestižnu nautičku i elitnu turističku destinaciju, sa prepoznatijivim kulturnim i sportskim sadržajima, reprezentativan je primjer i ostalim, brzorastućim primorskim opštinama. Domaćinsko vođenje javnih finansija, te jednak odnos prema svim investitorima, gostima igrađanima, garant je dobrog poslovanja i stabilnog lokalnog budžeta.

Imajući u vidu da je Boka jedan od naših najvrednijih prirodnih bisera, Premijer je naglasio da je pažijivo prostorno planiranje, snaženje ekološke svijesti i odgovornosti građana, te izgradnja i jačanje infrastrukturnih objekata od krucijalne važnosti za cjelokupni razvoj države.

Siguran sam da ćemo zajedničkim iskrenim zalaganjem u narednom četvorogodištu bilježiti izvanredne rezultate, naročito u ekonomiji, socijalnoj politici, kulturi i sportu, te jačanju integriteta institucija i državnih službenika, zaključuje se u čestitki.

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?