Premijer Krivokapić – Premijerski sat: Zakon o porijeklu imovine se radi, nadamo se da će uskoro biti poslat Skupštini na usvajanje

Objavljeno: 25.03.2021. 17:00 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić kazao je da je nemoguće za 100 dana promijeniti sistem, koji je utemeljivan 30 godina.

„Zar vam nije jasan signal koji dolazi od DPS-a - da smo mi krenuli u proces demontaže i da su oni više nego zabrinuti. Da li nam treba provjeravanje i tužilaštva i sudstva? Apsolutno da. Kako? Brzo, energično. Ključna mjera nečijeg dobrog rada, ili ne dobrog, je porijeklo imovine. Zakon o porijeklu imovine se radi, imali smo tri predloga, usaglašavamo ga i nadamo se da će biti poslat Skupštini vrlo brzo na usvajanje“, kazao je premijer Krivokapić na Premijerskom satu, odgovarajući na pitanje Branka Radulovića iz Kluba poslanika Pokreta za promjene.

Predsjednik Vlade je saopštio da će program rada Vlade i Nacrt budžeta, biti dostavljeni u zakonskom roku.

„I biće prvi program koji je potpuno bio transparentan, iako ovdje čujete poruke da mi ne radimo ništa transparentno. Naprotiv, mi ništa ne krijemo. Da kalkulišemo, ne bismo se ovako ponašali, ne bismo svaki put osjećajno i do kraja iz duše govorili ono što želimo Crnoj Gori. Dajte da kroz to dođe do toga zajedništva, koje je neophodno. Izgradićemo Crnu Goru onakvu kakvu svi želimo, da naši potomci budu ponosni na nju“, poručio je premijer Krivokapić.

Premijerski sat - Cetinje (25.03.2021.)
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?