Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Premijer Krivokapić razgovarao sa novoimenovanim katarskim ambasadorom

Objavljeno: 01.02.2022. 10:38 Autor: Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, primio je danas novoimenovanog, izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Katara u Crnoj Gori, Farisa Rumi Mohamed Šahin Al-Naimia.

Premijer Krivokapić kazao je da Crna Gora i Katar u kontinuitetu razvijaju prijateljske odnose koji se zasnivaju na razumijevanju, otvorenosti i potrebi da saradnju prošire, naročito na polju ekonomije, održivog razvoja i turizma.

Premijer Krivokapić upoznao je ambasadora sa prvim vidljim, značajnim i nesumnjivim rezultatima društvene i ekonomske reforme koji su postignuti  naročitim zalaganjem Vlade u proteklih godinu. Krivokapić je istakao da su uspjesi koji su postignuti implementacijom programa „Evropa sad“, tek začetak i dobra osnova za ekonomski boljitak i članstvo u Evropskoj uniji, koji su nesumnjivi projektovani cilj Vlade i 80 odsto građana Crne Gore.

Zahvaljujući se na izrazima dobrodošlice, ambasador Katara je premijeru crnogorske Vlade prenio poruku Države Katar da dobra diplomatska saradnja koja je uspostavljena neposredno nakon obnavljanja državnosti Crne Gore, treba još intenzivnije da se pretoči na polje privredne saradnje. Ambasador je poručio da se divi ljepotama Crne Gore i da se raduje budućoj saradnji.

Premijer Zdravko Krivokapić - ambasador Katara Faris Rumi Mohamed Šahin Al-Naimia (01.02.2022.)
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?