Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“

Објављено: 28.11.2013. 16:40 Аутор: Секретаријат за законодавство
У складу са Програмом обуке државних службеника и намјештеника који је утврдила Управа за кадрове, представници Секретаријата за законодавство су, у организацији Управе за кадрове, 19. новембра 2013. године, одржали семинар на тему “Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“.
Циљ семинара је постизање већег квалитета, ефикасности и рационалности у обављању послова на изради закона и других прописа.
Семинару су присуствовали представници министарстава и других органа управе, као и представници локалне самоуправе, Агенције за националну безбједност и Комисије за хартије од вриједности, као и млађи службеници Секретаријата.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?