Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијери Ђукановић и Роже отворили у Монаку Инвестициону конференцију „Црна Гора - инвестиције, пројекти, могућности“

Објављено: 14.03.2014. 00:15 Аутор: Биро за односе са јавношћу
   

Транскрипт излагања предсједника Владе Црне Горе Мила Ђукановића на отварању Инвестиционе конференције „Црна Гора - инвестиције, пројекти, могућности“, можете преузети овдје.

Предсједници влада Црне Горе и Монака, Мило Ђукановић и Мишел Роже отворили су данас Инвестициону конференцију која је под називом „Црна Гора–инвестиције, пројекти, могућности'', одржана на престижној локацији у Јахтинг клубу Монака и на којој је представљен инвестициони амбијент и туристички потенцијали Црне Горе, као и реализовани и планирани пројекти.

Конференцији су писуствовали реномирани инвеститори из домена туризма, некретнина, банкарства, финансија, енергетике и грађевинског сектора и представници политичког, културног живота и дипломатског кора Монака.

На презентацији су узели учешћа министар Гвозденовић и извршни директори компанија Портонови, Порто Монтенегро и Луштица Девелопмент.

Биро за односе са јавношћу

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?