Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Брајовић отворио реконструисану дионицу пута на локалитету Кусиде на магистралном путу Никшић – Вилуси

  
   
   

Министар саобраћаја и поморства Иван Брајовић отворио је данас реконструисану дионицу пута на локалитету Кусиде на магистралном путу Никшић – Вилуси. Укупна дужина реконструисаног пута је 5,5 км, од чега је дужина треће траке 2,7 км. Вриједност овог пројекта је 2 милиона 490 хиљада еура, а радове је извело предузеће „Механизација и програмат“.

Министар Брајовић је истакао да је веома задовољан квалитетом изведених радова и тиме што су испоштовани сви рокови, и најавио да ће до краја године бити завршено још неколико значајних пројеката. Министар је казао и да се већ сада приступа изради плана за 2015. годину, као и да ће се сачекати ријечи стручњака из области грађевинарства и саобраћаја. Водиће се рачуна и о равномјерном развоју и реконструкцији свих путних праваца у црногорским општинама, у складу са стањем и потребама.

Отварању су присуствовали и предсједник општине Никшић Веселин Грбовић као и директор Дирекције за саобраћај Саво Парача.

   
Министарство саобраћаја и поморства / Биро за односе с јавношћу 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?