Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Кампања „Буди одговоран“ промовисана у Подгорици, приморју и на граничним прелазима - Управа полиције МУП-а подржала кампању

Објављено: 14.08.2014. 20:29 Аутор: Министарство финансија
Протеклих дана кампања “Буди одговоран. Од тебе зависи. Сива економија 0%“ промовисана је у Подгорици, на приморју и на граничним прелазима, кроз дијељење летака, постављање постера и анкетирање грађана на тему предлагања друштвено корисних пројеката гдје би требало уложити половину износа од казни изречених по пријавама грађана. 

Кампању су подржале бројне компаније и институције. Уз велику подршку Управе полиције Министарства унутрашњих послова кампања је промовисана и на најфреквентнијим граничним прелазима: Сукобин, Добраково и Ранче. Туристи који улазе у нашу земљу добили су двојезичне летке како би се информисали на који начин могу да реагују уколико наиђу на неправилности на купалиштима, затим на неиздавање фискалних рачуна или кршење потрошачких права. Промотивни материјал је такође доступан на аеродромима Подгорица и Тиват и у лукама Котор и Бар. 

Током анкетирања грађана прикупљен је велики број предлога пројеката од друштвеног значаја. 

Подсјећамо да се предлози пројеката могу достављати до 1. септембра електронском поштом на адресу инфо@будиодговоран.ме, позивом кол центара Пореске управе 19707 и Управе за инспекцијске послове 080 555 555, као и путем друштвених мрежа Фацебоок (www.фацебоок.цом/БудиОдговоран) и Тwиттер користећи хаштаг #будиодговоран. 

Од почетка ИИ фазе кампање прикупљено је већ преко 117.000 еура за нове пројекте.


ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?