Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе примио представнике компаније ЦРБС: Кинеска страна финализовала процедуру за Уговор о аутопуту

Објављено: 17.09.2014. 03:59 Аутор: Биро за односе с јавношћу

Видео: Предсједник Владе Мило Ђукановић разговарао са представницима кинеске компаније ЦРБС - кадрови

BiroПредсједник Владе Мило Ђукановић примио је вечерас представнике кинеске компаније ЦРБС, извођача радова на изградњи дионице аутопута Бар – Бољаре.

Представници ЦРБС-а, са којима је раније потписан Уговор о изградњи аутопута, информисали су предсједника Владе да су створени предуслови за финализацију формалне процедуре за скоро потписивање Уговора о финансирању и почетак реализације овог значајног пројекта. Исказали су очекивање да и са црногорске стране буде добијено зелено свјетло кроз парламентарну процедуру верификације Закона и Уговора о аутопуту, како би радови могли да почну.

Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић истакао је да Влада вјерује у извјесност и успјешност реализације пројекта који ће створити простор за наредне фазе овог и будуће инфраструктурене пројекте у Црној Гори.

Представници ЦРБС-а су посебно истакли спремност за ангажовање домаће радне снаге и потенцијала, као и да током трајања радова организују едукацију студената за област изградње путева. 


БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?