Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Мило Ђукановић честитао Дан општине Никшић

Објављено: 17.09.2014. 16:07 Аутор: Биро за односе с јавношћу
Предсједник Владе Мило Ђукановић упутио је, поводом 18. септембра - Дана општине Никшић, честитку предсједнику општине Веселину Грбовићу, предсједници Скупштине општине Соњи Никчевић, одборницима и другим учесницима свечане сједнице и свим грађанима Никшића.

„Грађани Никшића ове године дочекују свој празник са одређеним позитивним резултатима, који отварају реалну наду за још одлучније и брже рјешавање нагомиланих проблема и посљедица дуготрајуће економске кризе, и за блиско боље дане какве заслужује највећа црногорска општина са својим људским и укупним потенцијалима. Локална управа која је даноноћно посвећена том циљу може и у својим даљим настојањима рачунати на пуну подршку и помоћ Владе и свих државних институција” - нагласио је предсједник Владе. 

Констатујући да је развојни и укупно позитивни тренд процеса у Никшићу увијек имао значајног одраза на цијелу Црну Гору, премијер је истакао да је „тако и данас, када наша земља учвршћује унутрашњу политичку стабилност, налазећи се пред новим инвестиционим замахом, посвећена регионалној сарадњи и испуњавању обавеза из европске агенде и пред скорим добијањем позива за чланство у НАТО”.

"Никшић у свему томе има своје посебно мјесто и улогу” - нагласио је у честитки премијер Ђукановић.


Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?