Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Поздравна ријеч предсједника Владе Мила Ђукановића на свечаности поводом почетка изградње Јужног гасног коридора

Објављено: 20.09.2014. 16:00 Аутор: Биро за односе с јавношћу

Говор предсједника Владе Црне Горе Мила Ђукановића на свечаности поводом почетка изградње Јужног гасног коридора, Баку, 20.09.2014. године, можете преузети овдје. 

 
   
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић, поздравном ријечју, обратио се учесницима данашње свечаности у Бакуу поводом почетка изградње Јужног гасног коридора. На свечаности коју је отворио предсједник Републике Азербејџан Илхам Алијев, осим премијера Ђукановића, говорили су и премијер Бугарске Росен Плевнелијев, Грузије Иракли Галибашвили, Грчке Антонио Самарас, те представници ЕУ, Велике Британије, САД, Норвешке, Италије.


„Почетак изградње Јужног гасног коридора има значај који је прије двадесет година за свијет имао 'Уговор стољећа'... Црна Гора је од почетка у овом пројекту. Од Меморандума о разумијевању у Тирани, преко прошлогодишње Конференције у Бакуу на којој је донешена одлука о реализацији ове инвестиције, до данашњег почетка радова“ – истакао је у говору предсједник Ђукановић.
 
 
 
 
 
 





Биро за односе с јавношћу

























Да ли вам је садржај ове странице био од користи?