Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Пројекат Луштица Баy се одвија по плану

Пројекат Луштица Баy одвија се планираном динамиком, у оквиру постављених рокова. Приводе се крају радови на изградњи апартманских зграда, евидентан је напредак у изградњи марине, а актуелни су и преговори са свјетски познатим оператерима, како би изградња луксузног хотелског комплекса могла почети у другој половини 2015. године - изјавио је извршни директор компаније Луштица Девелопмент Даррен Гибсон у разговору са министром финансија Радојем Жугићем.

Министар Жугић је похвалио партнерски однос са реномираним инвеститором и истакао да ће Влада Црне Горе и у наредном периоду, кроз подстицајне мјере, стварати предуслове за креирање предвидивог и стабилног бизнис амбијента. „Очекујем да ће те мјере анимирати и привући нове инвеститоре који ће улагати не само у елитни туризам, већ и остале гране привреде у којима Црна Гора располаже значајним ресурсима” рекао је Жугић. 

Договорено је редовно извјештавање о изградњи луксузног туристичког комплекса Луштица Баy, као и јачање сарадње на свим пољима која могу убрзати процес успјешне финализације пројекта.


Министарство финансија / Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?