Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бранимир Гвозденовић на Министарском састанку у Тирани

Објављено: 21.10.2014. 20:05 Аутор: МИНИСТАРСТВО ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА И ТУРИЗМА
biro„Стратешки циљ развоја туризма у Црној Гори је да се, на свјетској туристичкој мапи, Црна Гора позиционира као туристичка дестинација са квалитетним, цјелогодишњим и диверзификованим туристичким производом, казао је министар одрживог развоја и туризма, Бранимир Гвозденовић, у уторак на округлом столу одражаним у Тирани под називом „Улога Влада у управљању сезоналношћу у туризму“. Министар Гвозденовић је том приликом додао да смо у Црној Гори, с обзиром на посвећеност одрживом развоју туризма, свјесни потребе за стварање предуслова како би туристичка понуда била атрактивна за туристе током читаве године. Истакао је да у рјешавању проблема „сезоналности“ кључну улогу имају државни и локални органи власти.

Министар Гвозденовић се састао са министарком урбаног развоја и туризма Албаније Еглантином Ђермени и генералним секретаром Свјетске туристичке организације УНWТО-а Талебом Рифаијем на чији је позив присуствовао скупу.

На округлом столу учествовали још су министри и преставници туристичке привреде Швајцарске, Португала, Грчке, Мађарске, Румуније, Турске, Сан Марина, Литваније и Македоније.

МИНИСТАРСТВО ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА И ТУРИЗМА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?