Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Београд: Потпредсједник Лукшић и министар Каварић учествовали на Западно-балканској конференцији

Објављено: 24.10.2014. 00:00 Аутор: Биро

Црногорска делегација, коју предводи потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција Игор Лукшић учествовала је данас на Западно-балканској конференцији која се одржава у Београду на тему: „Економско управљање и повезивање“. У делегацији је и министар економије Владимир Каварић.

Потпредсједник Лукшић говорио је у оквиру сесије: “Боље економско управљање кроз националне програме економских реформи” у којој је било ријечи о макро-економским и фискалним програмима, структуралним реформама и програмима конкурентности, као и о Стратегији “Југоисточна Европа 2020”, док је заједно са министром економије Каварићем говорио у оквиру сесије “Унапређење повезивања у оквиру Региона и са Европском унијом” на којој су одржане презентације о конкретним пројектима сарадње из области транспорта и енергетике, дефинисан заједнички приступ Западног Балкана кроз Националне инвестиционе комитете, као и сарадња кроз Западно-балкански инвестициони оквир.

Београд: Изјава потпредсједника Владе и министра вањских послова и европских интеграција Игора Лукшића након Западно-балканске конференције

 
Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?