Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Сусрет Ђукановић - Нотебарт: Француска Винси група АИРПОРТ заинтересована за партнерство са аеродромима у Црној Гори

Објављено: 20.11.2014. 23:15 Аутор: Биро за односе с јавношћу

BiroЈедна од кључних претпоставки у тежњи да постанемо високопрестижна туристичка дестинација у Европи је квалитетна саобраћајна доступност и унапређење стандарда авио услуга, казао је предсједник Владе Мило Ђукановић у данашњем разговору са Николасом Нотебартом , предсједником француске Винси групе АИРПОРТ - једним од водећих оператора за управљање аеродромима у свијету. На тај начин, нагласио је премијер Ђукановић, фреквенстност летова биће повећана, а Црна Гора доступнија за туристе и посјетиоце, што ће отворити песпективу за долазак нових инвеститора.

Представници Винци групе исказали су заинтересованост за успостављање партнерства са аеродромима у Црној Гори и пружање услуга по највишим стандардима у региону и Европи. Њихово ангажовање, како су истакли, испратила би и маркетуншка кампања , која би Црну Гору промовисала инвеститорима, туристима и посјетиоцима.

На састанку је договорен наставак комуникације са ресорним министарством, у циљу детаљнијег сагледавања понуде и могућности за партнерство.

Винси група је оператор на 24 свјетска аеродрома , са прометом од 40 милиона питника, а реализовала је бројне пројекте у САД-у, Русији, Француској, Португалији, Великој Бриртанији и региону.

Биро за односе с јавношћу

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?