Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Мило Ђукановић честитао Дан општине Бар

Објављено: 23.11.2014. 16:30 Аутор: Биро за односе с јавношћу
Предсједник Владе Мило Ђукановић упутио је, поводом 24. новембра - Дана општине Бар, честитку предсједнику Општине Зорану Срзентићу, предсједнику Скупштине општине Осману Субашићу, одборницима и другим учесницима свечане сједнице и свим грађанима Бара.

„Вјерујем да ће локална управа искористити своје прво обиљежавање овог значајног датума у новој улози да, поред афирмације досадашњих резултата, дефинише кључне задатке у правцу изналажења најоптималнијих могућности за валоризацију огромних потенцијала којима Бар располаже. Агенда тих обавеза мора бити сразмјерна значају који барски крај има и у историјском, и у савременом развоју Црне Горе. И адекватна компаративним предностима које Бар има као приморски и лучки центар, саобраћајно чвориште регионалног и ширег значаја, и све познатија туристичка дестинација, са залеђем до Скадарског језера, погодним и за производњу здраве хране и друге бизнисе. Важно мјесто у низу тих предности има и мултиетничност као историјска особеност вашег краја“ - наведено је у честитки предсједника Владе Мила Ђукановића.

Уз увјерење да ће локална управа тимским радом и рационалним кадровским екипирањем успјети да одговори бројним изазовима, као и очекивањима и потребама грађана Бара, дајући тиме допринос и укупном развоју и напретку Црне Горе на њеном сигурном путу ка чланству у НАТО и ЕУ, премијер Ђукановић је нагласио да у тим настојањима Бар може рачунати на пуну помоћ и подршку Владе Црне Горе.


БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?