Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Срђан Кусовац именован за координатора Оперативног тима „Партнерство отворених влада“

Објављено: 28.11.2014. 02:50 Аутор: Биро за односе с јавношћу
Предсједник Владе Мило Ђукановић именовао је руководиоца Бироа за односе с јавношћу Срђана Кусовца за координатора Оперативног тима „Партнерство отворених влада“.

У образложењу одлуке се наводи да је Срђан Кусовац, обављајући послове шефа Бироа за односе с јавношћу, дао значајан допринос повећању транспарентности рада Владе, унапређењу комуникације са медијима и јавношћу, и реализовао низ активности на даљем унапређењу тог процеса и превазилажењу изазова у комуникацији с јавношћу, што га је препоручило за именовање на ту дужност.

„Срђан Кусовац, својим укупним професионалним искуством може успјешно обављати наведену дужност и тиме допринијети реализацији преузетих обавеза у оквиру ове глобалне иницијативе и израде новог акционог плана који, између осталог, подразумијева остваривање конструктивне сарадње између цивилног и јавног сектора, уз укључивање грађана у јавне политике у правцу стварања нове друштвене и економске вриједности и унапређења квалитета живота грађана Црне Горе“ - наведено је у одлуци о именовању.

БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?