Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Национални координатор за НАТО разговарао са представницима медија

Национални координатор Веско Гарчевић и Комуникациони тим Савјета за чланство у НАТО одржали су данас радни доручак са представницима свих медија у Црној Гори.

Он је током радног доручка новинаре упознао са активностима Комуникационог тима и оствареним резултатима на плану јавног дијалога о процесу евроатлантских интеграција, али и најавио предстојеће активности уз размјену мишљења са новинарима о овој теми.

Истичући значај дијалога између оних који су за и против чланства у Алијанси, Гарчевић је нагласио важност укључивања у кампању свих сегмената друштва - невладиног сектора, академске и привредне заједнице, особа из јавног живота.

Национални координатор је нагласио свој став да у дебати о НАТО, увијек постоји аргумент више за НАТО, те да у прилог томе говори и чињеница да ниједна држава чланица НАТО није напустила савез од његовог оснивања: "У савременом свијету не постоји бољи модел и ми треба да будемо дио тог модела”.

Говорећи о кампањИ координатор Гарчевић је казао да грађане прије свега интересује шта ће њима и њиховим породицама донијети чланство у Алијанси, те је на то и усмјерена кампања - да покаже да ће чланство донијети стабилност, безбједност и боље услове за економски и друштвени просперитет.

Током радног доручка са новинарима, Гарчевић је у интерактивном дијалогу са новинарима, одговорио на њихова бројна питања.


КОМУНИКАЦИОНИ ТИМ САВЈЕТА ЗА ЧЛАНСТВО У НАТО
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?