Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана конференција поводом расписивања Конкурса за додјелу националних стипендија за изврсност

Објављено: 27.04.2015. 18:00 Аутор: Биро за односе с јавношћу
Министарство науке и Министарство просвјете одржло је данас, 27. априла 2015. године, Конференцију за медије поводом расписивања Конкурса за додјелу националних стипендија за изврсност (стипендије за магистарске, докторске и постдокторске студије), у вриједности од 1.260.000 еура.

На конференцији су говорили генерална директорица Директората за високо образовање Мубера Курпејовић и директор ИНВО пројекта и помоћник министра науке мр Дарко Перушић, док је презентацију Националног програма стипендирања изложио пројектни менаџер ИНВО пројекта Саша Ивановић.

    

Видео: Излагање генералне директорице Директората за високо образовање Мубере Курпејовић на конференцији поводом расписивања Конкурса за додјелу националних стипендија за изврсност

Видео: Излагање пројектног менаџерс ИНВО пројекта Саше Ивановића на конференцији поводом расписивања Конкурса за додјелу националних стипендија за изврсност 

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?