Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Разговори Ђукановић - Адерхолт: Пуна подршка интеграцији Црне Горе у НАТО

Објављено: 26.05.2015. 22:52 Аутор: Биро за односе с јавношћу

BiroПредсједник Владе Мило Ђукановић примио је данас члана Конгреса САД и копресједавајућег Молитвеном доручку наредне године Роберта Адерхолта, који борави у Црној Гори поводом учешћа на трибини о НАТО интеграцијама.

Предсједник Ђукановић захвалио је члану америчког Конгреса на посвећености евро-атлантској перспективи Црне Горе и доприносу континуираном партнерству Црне Горе и Сједнињених Америчких Држава. „Црна Гора је на стабилном путу интеграција, успјешно реализује реформе и даје пуни допринос регионалној стабилности и развоју“, казао је Ђукановић. Посебно је указао на значај наставка политике отворених врата, у циљу превазилажења вишедеценијског заостајања Западног Балкана, учвршћивања стабилности и просперитета.

Члан Конгреса САД, господин Адерхолт исказао је пуну подршку Црној Гори на путу интеграције у НАТО и реформама које спроводи. Адерхолт је посебно истакао значај даље афирмације евро-атлантскјих вриједности, сарадње у региону са циљем достизања пуне стабилности и просперитета.

БИРО ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?