Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Разговори Ђукановић - Мијатовић: Посвећеност и подршка Владе афирмацији професионалног, одговорног и објективног новинарства

Објављено: 06.07.2015. 22:45 Аутор: Биро за односе с јавношћу
                                                                                                         
BiroПредсједник Владе Мило Ђукановић састао се данас са представницом ОЕБС-а за слободу медија Дуњом Мијатовић.

Саговорници су исказали обострано задовољство изузетно добром сарадњом Владе и ОЕБС-а, заснованом на повјерењу и заједничким циљевима, унапређењу слободе медија, подизању професионалних стандарда у новинарству и снажењу саморегулације.

Предсједник Владе поздравио је залагање и подршку Канцеларије ОЕБС-а и Дуње Мијатовић лично на изради етичког Кодекса медија и подржао даљи рад на усвајању и имплемантацији Кодекса.

„Црна Гора тежи друштву високих демократских стандарда, у коме медији имају значајно мјесто” - казао је Ђукановић, уз констатацију да је заједнички интерес снажење друштва професионалних вриједности, компетентности и знања.

Представница ОЕБС-а поздравила је посвећеност и подршку Владе афирмацији професионалног, одговорног и објективног новинарства.

Предсједник Владе и представница ОЕБС-а истакли су значај даље сарадње и наставка активности на унапређењу амбијента за рад медија и снажење саморегулаторних механизама у циљу подизања нивоа њихове професионалности.


Биро за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?