Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе честитао грађанима Плава Дан општине: Влада ће наставити да ствара претпоставке за бољитак свих грађана

Објављено: 31.07.2015. 02:24 Аутор: Служба за односе с јавношћу
Предсједник Владе Мило Ђукановић честитао је грађанима Плава Дан општине.

„Прослава Дана општине прилика је да одамо признање грађанима Плава за истрајност и толеранцију на очувању мултиетничког и мултиконфесионалног склада, што је у Црној Гори препознато као темељни фактор стабилности и свевремена вриједност. Наша европска и евроатлантска будућност представља надградњу грађанских и демократских тековина, али и сигуран пут у квалитетнији и бољи живот за сваког појединца. Задатак локалне самоуправе је да на таквим темељима створи предуслове за економски напредак и отварање нових радних мјеста – наводи се у честитки предсједника Владе упућеној предсједнику Општине Плав Орхану Шахмановићу и предсједнику Скупштине општине Плав Изету Хаџимушовићу.

Премијер Ђукановић у честитки наводи да ће Влада наставити да пружа значајну подршку у виду стварања инфраструктурних и других претпоставки за боље сјутра, свих грађана Плава и цијеле Црне Горе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?