Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе честитао Дан општине Плужине: Влада ће бити поуздан партнер демократски изабраном руководству Плужина

Објављено: 04.08.2015. 01:20 Аутор: Служба за односе с јавношћу
Предсједник Владе Мило Ђукановић честитао је предсједнику општине Плужине Мијушку Бајагићу, предсједнику Скупштине општине Милутину Цицмилу, одборницима Скупштине општине и грађанима Плужина Дан Општине.

„Свечане пригоде, каква је данас поводом Дана општине Плужине, прилика су да се подсјетимо достигнућа које је Црна Гора остварила у својој богатој историји. Наши заједнички напори, у времену од обнове независности, резултирали су очувањем безбједности и економске стабилности у изазовним временима свјетске економске кризе. Поносни смо судионици и свједоци стабилног пута интеграције у ЕУ и НАТО, јачања грађанског друштва и изградње демократских институција. На таквим основама, а уз домаћинско и одговорно управљање природним ресурсима, руководство локалне самоуправе је приоритетно посвећено стварању услова за бољи квалитет живота грађана. Влада ће, увјеравам вас, бити поуздан партнер демократски изабраном руководству Плужина, у вашим напорима у циљу пуније валоризације развојних потенцијала и динамичног развоја вашег краја“ – наводи се у честитки предсједника Владе Мила Ђукановића упућеној предсједнику општине Плужине Мијушку Бајагићу и предсједнику Скупштине општине Милутину Цицмилу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?