Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Мило Ђукановић честитао Дан уставности Републике Словачке

Објављено: 31.08.2015. 15:23 Аутор: Служба за односе с јавношћу
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је, поводом Дана уставности Републике Словачке, честитку предсједнику Владе те земље Роберту Фицу.

„Желим и овом приликом да захвалим вашој земљи, Вашој Влади и Вама лично, на изузетној подршци и помоћи коју у континуитету пружате Црној Гори у процесу европске и евроатлантске интеграције. Тиме је Република Словачка постала саставни дио наших успјеха у преговарачком процесу са ЕУ, као и у интензивираном и фокусираном дијалогу са НАТО. Такође, изузетно цијенимо и значајну подршку ваше земља европској и евроатлантској перспективи Западног Балкана у цјелини“ - истакао је предсједник Владе Црне Горе. 

Премијер Ђукановић је подвукао да двије земље развијају билатералне односе у духу сарадње која постоји у интеграционим процесима, и који су снажно ојачани редовним политичким контактима и међусобним повјерењем и уважавањем.

„Желим да Вас увјерим да је Влада Црне Горе до краја посвећена сталном унапређењу свестране сарадње с пријатељском Словачком на свим пољима“ - наведено је у честитки предсједника Владе Црне Горе Мила Ђукановића.

Служба за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?