Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У Подгорици одржана јавна трибина о НАТО-у

Објављено: 22.09.2015. 01:55 Аутор: Служба за односе с јавношћу
У оквиру прве фазе „В Спеакинг тоур-а”, у Подгорици је у понедјељак, 21. септембра 2015. године, одржана јавна трибина о НАТО-у. 

На трибини су учествовали: потпредсједник Владе и министар вањских послова и европских интеграција проф др. Игор Лукшић; градоначелник Главог града Славољуб Стијеповић; државни секретар у Министарству вањских и европских послова Републике Словачке Игор Слободник; национални координатор за НАТО Веско Гарчевић; амбасадорка САД Маргарет Ен Уехара; командант контингента ВЦГ у мисији ИСАФ; филмски режисер и продуцент Бранко Балетић, УРА и предсједница НВО Центар за демократску транзицију и координаторка Информативног центра о евроатлантским интеграцијама Милица Ковачевић

Трибина у Подгорици је дио прве од три фазе „В Спеакинг тоур-а” којег, у шест црногорских општина, организацију Комуникациони тим Савјета за чланство у НАТО, Вишеградска група и Амбасада Словачке у Црној Гори, у сарадњи са партнерима из локалне самоуправе.

 
  
 
   
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?