Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

У Подгорици одржана јавна трибина „Црна Гора и НАТО“

Објављено: 03.10.2015. 19:00 Аутор: Служба за односе с јавношћу
Савез удружења бораца НОР-а и антифашиста Црне Горе организовао је у суботу, 3. октобра 2015. године у Подгорици, јавну трибину „Црна Гора и НАТО“.

На трибини су учествовали: потпредсједник Савеза удружења бораца НОР-а и антифашиста Црне Горе, проф.др Љубомир Секулић, предсједник Свјетске федерације ветерана Дан Виго Бергтун, главни политички савјетник предсједника Владе Црне Горе Милан Роћен, амбасадор Мађарске у Црној Гори Кристијан Поша и национални координатор за НАТО, Веско Гарчевић.

Догађај који је реализован у сарадњи са Комуникационим тимом Савјета за чланство у НАТО Владе Црне Горе, окупио је чланове Савеза удружења бораца НОР-а и антифашиста из свих општина у Црној Гори, а представља наставак дијалога о чланству Црне Горе у НАТО и ставиће посебан акценат на очување и развој мира и безбједности у свијету, те улогу борачких организација у том процесу.

  
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?