Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржане јавне консултације Партнерства за отворену управу

Објављено: 12.10.2015. 17:26 Аутор: Служба за односе с јавношћу
Оперативни тим Партнерства за отворену управу организовао је у понедјељак, 12. октобра 2015. године у јавне консултације о акционом плану Партнерства за отворену управу. На јавне консултације позвани су представници државних институција као и представници цивилног сектора. Уводну ријеч су имали: риководилац Оперативног тима Срђан Кусовц, амбасадорка САД Маргарет Ен Уехара, амбасадор УК Иан Витинг, потпредсједник Владе Црне Горе за политички систем, унутрашњу и вањску политику Душко Марковић и чланови Оперативног тима из цивилног сектора, бизнис заједнице и локалне самоуправе.  



Текстуални говор амбасадорке САД Маргарет Ен Уехаре на јавним консултацијама о акционом плану Партнерства за отворену управу, можете преузети овдје.


Текстуални говор амбасадора УК Иана Витинга на јавним консултацијама о акционом плану Партнерства за отворену управу, можете преузети овдје.


Текстуални говор потпредсједника Владе Црне Горе за политички систем, унутрашњу и вањску политику Душка Марковића на јавним консултацијама о акционом плану Партнерства за отворену, можете преузети овдје.
  

Служба за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?