Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Минхен: Премијер Ђукановић разговарао са Гунтером Кирхбаумом

Објављено: 13.02.2016. 01:43 Аутор: Служба за односе с јавношћу

Видео: Сусрет премијера Ђукановића са предсједником одбора за послове ЕУ Бундестага Гунтером Крихбаумом - кадрови

Видео: Изјава предсједника одбора за послове ЕУ Бундестага Гунтера Крихбаума након сусрета са премијером Ђукановићем

Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић учествује на Минхенској безбједносној конференцији, која је данас почела рад и на којој су се традиционално окупили високи званичници из цијелог свијета како би дискутовали о стратешким глобалним и регионалним безбједносним питањима.

Премијер се током Конференције састао са Гунтером Крихбаумом (Гунтхер Крицхбаум), предсједником Одбора Бундестага за послове ЕУ, кога је упознао са актуелном политичком ситуацијом у Црној Гори у контексту текућег парламентаног дијалога.

Гунтер Крихбаум је поздравио стратешки спољополитички правац развоја и политику Владе Црне Горе, конкретно њену посвећеност ЕУ и НАТО интеграцијама.

„То је неповратан процес“ – рекао је Крихбаум и одао признање за лични допринос Премијера таквом курсу Црне Горе. Поновио је пуну спремност Њемачке и Одбора за послове ЕУ за даљу подршку европском и евроатлантском путу Црне Горе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?