Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић честитао Васкрс

Објављено: 30.04.2016. 16:05 Аутор: Служба за односе с јавношћу
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић честитао је у име Владе Црне Горе и своје лично свештенству и свим припадницима православне вјероисповјести велики хришћански празник Васкрс, уз најбоље жеље да празничне дане прославе у љубави и миру, дијелећи радост са породицом и најближима, са сусједима и пријатељима, у духу вјековног заједништва.

„Нека Васкрс и Васкршњи благи дани у све домове унесу радост и подстакну на слогу међу ближњима, међу људима добре воље, свих вјера и нација. У данима Васкрса, на прагу десетљећа обнове независности и миленијума државности, подсјећамо се хришћанске посвећености Светог Владимира, Кнеза Дукљанског - црногорског владара, темељним вриједностима заједништва у различитости, које су нам указале на пут афирмисања кохезије и стабилности као грађанске матрице црногорског друштва. Одувијек Црна Гора препознаје националну и вјерску разноликост као цивилизацијски потенцијал и дио свог државног идентитета, заснованог на међусобном уважавању, слободи, миру, сарадњи и толеранцији, поштовању људских права и демократији“ – наводи се у васкршњој честитки предсједника Владе Црне Горе.

Премијер Мило Ђукановић је изразио увјерење да ћемо на темељу јединства и уважавања, у интересу општег добра наставити да заједно градимо сигурну будућност Црне Горе, на најбољим црногорским традицијама, хришћанским и универзалним цивилизацијским вриједностима.

        
СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?