Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан други Студентски парламент и успјешно завршен Инфо дан у Пријестоници Цетиње

Тема "Спољна политика Црне Горе у периоду 2006-2016. године" окупила је данас у Пријестоници Цетиње студенте Универзитета Црне Горе, Доња Горица, Медитеран и Факултета за државне и европске студије.

У парламентарној дискусији, одржаној у сали Скупштине Пријестонице, по угледу на премијерски сат, учествовало је око 50 студената. На њихова питања одговарали су потпредсједник Владе Црне Горе Петар Ивановић, главни политички савјетник предсједника Владе Црне Горе Милан Роћен, државни секретар за европске интеграције и главни преговарач амбасадор Александар Андрија Пејовић, градоначелник Пријестонице Цетиње Александар Богдановић, амбасадорка Сједињених Америчких Држава у Црној Гори Маргарет Ен Уехара, амбасадор Словачке у Црној Гори Роман Хлобењ и национални координтор за НАТО амбасадор Веско Гарчевић.

Након Студентског парламента, студенти су у мултимедијалној сали Министарства културе, разговарати са проф. др Александром Чиликовим, историчарем умјетности. Неформалном разговору присуствовали су и градоначелник Пријестонице Цетиње, као и национални координатор за НАТО.

У оквиру Инфо дана, представници Сајвета младих Пријестонице дијелили су промотивне материјале на главном тргу и разговарали са заинтересованим грађанима и студентима.

Догађаје су организовали Студентски парламент Универзитета Црне Горе и Пријестоница Цетиње, уз подршку Комуникационог тима Савјета за чланство у НАТО и студентских удружења Универзитета Доња Горица, Медитеран и Факултета за државне и европске студије.

Фото галерија: Нато инфо дан и Студенски парламент

   
  

КОМУНИКАЦИОНИ ТИМ САВЈЕТА ЗА ЧЛАНСТВО У НАТО

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?