Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Марковић честитао злато Кристини Ракочевић

Потпредсједник Владе Црне Горе за политички систем, унутрашњу и вањску политику Душко Марковић упутио је честитку црногорској атлетичарки Кристини Ракочевић, која је освојила златну медаљу на шампионату свијета у Пољској.

"Злато, које је крунисало Ваш вишегодишњи посвећен рад, успјех је којим се поноси цијела Црна Гора. Увјерен сам да ће европска и свјетска атлетска публика и убудуће аплаудирати великом црногорском спортском таленту чији ће диск увијек бити испред других. Такође, знам да сте примјер и узор за Мојковчане и младе широм Црне Горе који желе да иду Вашим путем успјеха, а на држави остаје обавеза да таква настојања снажније подржава”.

Марковић је у том контексту захвалио и Атлетском клубу Тара, Општини Мојковац, Атлетском савезу Црне Горе и Управи за младе и спорт Црне Горе - који су подржали талентовану јуниорску шампионку.


КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ ЗА
ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ, УНУТРАШЊУ И ВАЊСКУ ПОЛИТИКУ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?