Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе честитао грађанима и руководству Никшића Дан Општине

Објављено: 17.09.2016. 19:23 Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ
Предсједник Владе Мило Ђукановић честитао је у име Владе и у своје име грађанима, одборницима у Скупштини општине и руководству Никшића Дан Општине.

„У години обиљежавања десетогодишњице обнове независности, прослава Дана Општине прилика је да се осврнемо на успјехе које смо остварили претходне деценије. Данас, са поносом можемо истаћи да је Црна Гора убједљиви лидер европских и евроатлантских интеграција и да смо поставили темеље за друштво које ће живјети по европским правилима и стандардима. Увјерен сам да су сви инфраструктурни пројекти у Никшићу, од жељезничке пруге и модерног, затвореног олимпијског базена, преко Технополиса који смо данас отворили и новог, савременог студентског дома, чије усељење очекујемо ових дана, најбољи примјер како Влада у сарадњи са локалном самоуправом посвећено ради како би у догледној будућности достигли европски квалитет живота грађана. Увјерен сам и да је Никшић данас боље мјесто за живот и да ће бити још бољи, јер ћемо предано радити на стварању услова за повећање запослености, као елементарног предуслова даљег развоја града под Требјесом“ – наводи се у честитки Предсједника Владе упућеној предсједнику општине Никшић Веселину Грбовићу и предсједници Скупштине општине Соњи Никчевић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?