Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Група пријатеља Црне Горе у ЕП честитала нашој земљи успјешно спроведене изборе

Група пријатеља Црне Горе у Европском парламенту честитала је грађанима и властима наше земље на мирним и добро спроведеним парламентарним изборима.

„Задовољство нам је да примјетимо да су према прелиминарним налазима Извјештаја ОЕБС/ОДИХР (Канцеларије за демократске институције и људска права Организације за европску безбједност и сарадњу) парламентарни избори спроведени у највећој мјери у складу са међународним изборним стандардима. Група пријатеља Црне Горе у Европском парламенту радује се формирању без застоја нове владе која ће бити фокусирана на процес реформи и консолидацију владавине права. Црној Гори је сада потребно да се позабави предстојећим изазовима и могућностима“ – наводи се у саопшењу Групе пријатеља Црне Горе у Европском парламенту које је потписао посланик Иван Јаковчич.

На крају саопштења које је упућено и предједнику Владе Црне Горе Милу Ђукановићу наводи се да се од наше земље као државе предводника европских интеграција, очекује да настави да постиже добре резултате поготово даље реформе повезане са европским интеграцијама у чему ће, како се наводи, Црна Гора имати максималну подршку Европског парламента.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?