Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Инвестиционо-развојни фонд презентирао Оперативни план рада за 2017.

Služba za odnose s javnošću

Директор Инвестиционо-развојног фонда др Зоран Вукчевић представио је у суботу, 21. јануара 2017. године, јавности Оперативни план за 2017. годину на који је Влада дала сагласност на 9. сједници одржаној 19. јануара.

Планом је, као главни задатак ИРФ-а за ову годину, предвиђено да се пласирају средства у укупном износу од 120 милиона еура за реализацију 33 кредитне линије које ће бити усмјерене, прије свега, на повећање броја запослених, као и на очување постојећих радних мјеста. У том циљу, креиран је модел за подршку посебним циљним групама, као што су млади, почетници, жене, високошколци, пољопривредни произвођачи, технолошки вишкови, уз веома повољне кредитне услове. Инвестиционо развојни фонд ће корисницима понудити кредитне линије за: развој предузетништва; подршку постојећим микро, малим и средњим предузећима; подршку предузећима за одржавање или побољшање ликвидности; подстицање конкурентности црногорских производа и услуга на другим тржиштима; реализацију „греен фиелд“ инвестиција; подршку инфраструктурним пројектима, пројектима од еколошког, државног и локалног значаја, као и пројектима из области енергетике и енергетске ефикасности.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Презентација - Оперативни план ИРФ-а 2017.пдф

Линк на yотубе: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=XНКзеВР1лyY

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?