Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић: Влада свакодневно ради на развоју Сјеверног региона

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

Предсједник Владе Душко Марковић положио је у суботу у Равној Ријеци камен темељац за мост Равна ријека - Јасиковац који ће бити дио трасе пута ка будућем скијалишту на Цмиљачи на бјелопољској страни Бјеласице. Пројекат који укључује скијалиште на Цмиљачи вриједан је више од 23 милиона еура.

Током боравка у бејопољском крају премијер је обишао и неколико вриједних домаћина у Бистрици и Добракову. Један од њих је Мирсад Мишко Идризовић који има пуносистемски рибњак капацитета 100-120 тона рибе годишње и мресилиште капацитета до два милиона комада рибље млађи.

Премијер је том приликом рекао да је Влада посвећена развоју Сјеверног региона и да свакодневно ради на развоју сјевера, уклањању препрека и баријера за снажнији развој бизниса и отварање нових радних мјеста како би млади имали гдје да раде и да из Сјеверног региона млади не одлазе већ да у њему остају и у њега долазе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Фотографије: Премијер Душко Марковић посјетио приградско насеље Бистрица (28.7 МБ)

Фотографије: Премијер Душко Марковић обилшао радове на локацији Бјеласица - Јасиковац (21.2 МБ)

Фотографије: Премијер Душко Марковић положио камен темељац за мост Равна ријека - Јасиковац (64.0 МБ)

 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?