Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић посјетио Међународни подгорички сајам књига

Објављено: 06.05.2017. 22:15 Аутор: Служба за односе с јавношћу

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću

 

Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић посјетио је Међународни подгорички сајам књига.

Премијер је честитао организатору и рекао да се увјерио да је ријеч о мјесту на којем се промовишу издавачи из Црне Горе и иностранства и да Влада подржава одржавање сајма.

„Влада преко својих ресорних министарстава – Министарства просвјете и Министарства културе – практучно гради партнерство са Сајмом на обострано задовољство“ – рекао је предсједник Владе.

Премијер је рекао да га посебно радује чињеница да сајам посјећују млади људи.

„Питао сам организаторе сајма чим сам ушао: Да ли овдје има младих људи, да ли Сајам посјећују млади људи? Рекли су ми: Да. И да је то заиста видљиво. Што значи да је књига изнад онога што су модерне технологије којима су млади људи привржени. Бити у свијету књиге и бити посвећен књизи је очигледно богатство и за младе и за старије, а овај сајам даје пуни допринос тој врсти вриједности у култури и у свакодневном животу“ – рекао је предсједник Владе Душко Марковић након посјете Међународном сајму књига у Подгорици.

Фотографије: Предсједник Марковић посјетио Међународни подгорички сајам књига (130 МБ)

   
  
    
Служба за односе с јавношћу
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?