Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић честитао Дан побједе над фашизмом

Поводом 9. маја – Дана побједе над фашизмом, предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић упутио је честитку руководству и члановима Савеза удружења бораца НОР-а и антифашиста Црне Горе (СУБНОР):

– Као дио велике антифашистичке коалиције, Црна Гора је прије више од седам деценија дала снажан допринос одбрани цивилизацијских тековина, демократских вриједности и права на слободан живот сваког народа и појединца. На темељима антифашизма настала је и модерна Црна Гора, на тим темељима трасиран је и пут за обнову наше независности, као и опредјељење да стратешке државне и националне циљеве остваримо у друштву најразвијенијих земаља данашњице – наводи се у честитки предсједника Марковића.

Предсједник Владе је истакао да руководство и чланови Савеза удружења бораца НОР-а и антифашиста имају посебну улогу у очувању традиције антифашизма и да ће у томе имати свесрдну подршку Владе Црне Горе.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?