Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“

Објављено: 11.05.2017. 11:28 Аутор: СЗЗ
Секретаријат за законодавство је 4. маја 2017. године, у Управи за кадрове одржао семинар на тему „Правно-техничка правила за израду прописа са Смјерницама за усклађивање прописа Црне Горе са правним поретком Европске уније“, у оквиру општег Програма стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника и намјештеника.

Предавачи на семинару биле су Драгана Бјелобрковић-Вукчевић и Ирена Тишма, савјетнице у Секретаријату за законодавство.

Овом семинару присуствовали су представници Министарства унутрашњих послова, Министарства одбране, Министарства вањских послова и Министарства рада и социјалног старања, као и представници Службе Скупштине Црне Горе, Секретаријата тужилачког савјета, Управе полиције, Управе за јавне набавке, Агенције за заштиту животне средине и Завода за социјалну и дјечију заштиту, укупно 14 учесника. Семинару су присуствовали и службеници Секретаријата за законодавство.

Иако је у Програму стручног оспособљавања и усавршавања државних службеника и намјештеника, као напомена означено да је овај семинар намијењен државним службеницима који обављају нормативно-правне послове у министарствима, већина полазника семинара били су службеници који не раде на тим пословима. Но, без обзира на то, учесници су показали интересовање за овај семинар, постављали питања и активно учествовали у раду на конкретним примјерима.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?