Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Марковић стигао на градилиште туристичког комплекса Луштица Баy

Објављено: 27.05.2017. 17:15 Аутор: СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ

 Služba za odnose sa javnošću Предсједник Владе Душко Марковић, у пратњи министра туризма и одрживог развоја Павла Радуловића и министра саобраћаја и поморства Османа Нурковића, стигао је на градилиште туристичког комплекса Луштица Баy, на полуострву Луштица.

Луштица Баy је туристички комплекс који се гради на неуређеном дијелу полуострва Луштица који не посједује комуналну, саобраћајну нити другу инфраструктуру, што овај пројекат тренутно чини једином греенфиелд инвестицијом у Црној Гори и највећом у овом дијелу Европе.

Уговорени Инвестициони програм премашује износ од 1,1 милијарде еура, а обухвата изградњу: 8 хотела, (3, 310 хотелских соба 60 одсто капацитета са 5 и више звјездица), 1, 250 резиденцијалних јединица (укључујући виле и апартмане), Тхалассо центар, 2 марине са везовима и пратећим садржајима, голф терен са 18 рупа, Конференцијски центар и садржаје за свакодневне потребе отворене током цијеле године уклључујући продавнице, ресторане, основну школу и здравствене објекте.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?