Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар саобраћаја обишао трасу аутопута: Импозантно, не сумњамо да ће радови бити успјешни

Služba za odnose s javnošću Министар саобраћаја и поморства Осман Нурковић и извршни директор компаније ЦРБЦ за Црну Гору Хеи Шићианг обишли су градилиште Аутопута Бар-Бољаре – приоритетне дионице Смоковац-Увач-Матешево и том приликом изразили задовољство темпом радова.

„Ово је импозантно све што смо видјели данас. Ни једног тренутка не сумњамо да ће радови бити изведени по највечим стандардима грађевинарства и на задовољство грађана“ – рекао је приликом обиласка пута министар Нурковић.

Приоритетна дионица Смоковац-Увач-Матешево је почела да се гради 11. маја 2015. године, а уговорени рок за реализацију Пројекта је 48 мјесеци. Извођач радова изводи радове у складу са својим Програмом радова. До сада је издато 14 грађевинских дозвола за 14 под-дионица од укупно 19 под-дионица за које ће бити издате грађевинске дозволе, а предата су још 3 захтјева за издавање грађевинских дозвола. Главни пројекти за преостале 2 под-дионице су у завршној фази, што значи да је процес пројектовања у завршној фази и да ће по његовом окончању бити створени предуслови да Извођач радова изводи радове на терену дуж читаве трасе.

МИНИСТАРСТВО САОБРАЋАЈА / СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

 
  
 
  
 
 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?