Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић честитао предсједници Владе Републике Србије Ани Брнабић ступање на дужност

Објављено: 30.06.2017. 21:17 Аутор: Кабинет предсједника Владе Црне Горе
Предсједник Владе Црне Горе Душко Марковић честитао је предсједници Владе Републике Србије Ани Брнабић ступање на дужност и пожелио успјешно обављање ове одговорне функције. 

“Прилика је да још једном потврдим спремност да кроз интензиван политички дијалог и валоризацију значајних потенцијала за економску сарадњу, нарочито у области привреде, туризма, инфраструктуре и енергетике, допринесемо снажењу укупних међудржавних веза, на обострано задовољство”, наводи се у честитки. 

Премијер је додао да је сигуран да би остварењу овог циља важан подстицај дала и званична посјета Брнабић Црној Гори већ на почетку мандата, као што је прва међународна посјета предсједника Марковића након преузимања дужности премијера Црне Горе била управо посјета Републици Србији.

“На темељу конструктивних и пријатељских разговора са тадашњим премијером Вучићем и његовим сарадницима, увјерен сам да ћемо наставити заједнички рад на снажењу свеукупних веза између наших држава”, пише у честитки.

Предсједник је навео и да вјерује да ће кроз наставак сарадње и размјену искустава на плану испуњавања обавеза из европске агенде дати даљи замајац политичкој стабилности и демократском напретку Региона.

КАБИНЕТ ПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?