Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржана прва сједница Савјета за реформу јавне управе

Објављено: 07.07.2017. 20:46 Аутор: КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Фотографије: Сједница Савјета за реформу јавне управе (23.7 МБ)

Видео: Сједница Савјета за реформу јавне управе - кадрови

Савјет за реформу јавне управе којим је предсједавао потпредсједник Владе за политички систем, унутрашњу и вањску политику Зоран Пажин, одржао је данас прву сједницу.

Савјет је на данашњој сједници дефинисао начин и метод рада у функцији ефикасне и квалитетне реализације задатака из надлежности Савјета и с тим у вези утврдио динамику рада, начин и динамику извјештавања Владе, као и друга питања од значаја за рад Савјета.

Савјет је задужио Министарство јавне управе да у року од седам дана формира међуресорски тим за израду методологије и плана оптимизације јавног сектора. Међуресорски тим квартално ће извјештавати Савјет о реализацији задатака из своје надлежности.

Савјет за реформу јавне управе образован је Одлуком Владе са основним задатаком да прати спровођење Стратегије за реформу јавне управе 2016-2020 и Акционог плана за њену реализацију, као и да најмање једном годишње Влади доставља извјештај са прегледом стања, оцјеном и предлогом мјера.

КАБИНЕТ ПОТПРЕДСЈЕДНИКА ВЛАДЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?