Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић разговарао са британским министром вањских послова Борисом Џонсоном: Одлични односи ЦГ и УК

Služba za odnose s javnošću

Фотографије: ТРСТ - WБ6: Сусрет предсједника Владе Душка Марковића са министром вањских послова Уједињеног Краљества Борисом Џонсоном (15 МБ)

Видео: ТРСТ - WБ6: Сусрет предсједника Владе Душка Марковића са министром вањских послова Уједињеног Краљества Борисом Џонсоном - кадрови

Предсједник Владе Душко Марковић састао се у Трсту током Самита Западно-балканске шесторке са министром вањских послова Уједињеног Краљевства Борисом Џонсоном.

Односи Црне Горе и Уједињеног Краљества оцијењени су отвореним и квалитетним при чему су саговорници изразили увјерење у даље могућности продубљавања сарадње на свим пољима.

Предсједник Марковић се захвалио Влади Њеног Величанства на партнерском односу са Црном Гором и на повјерењу и искреној и отвореној сарадњи у непосредној прошлости.

Министар Џонсон је рекао да његова земља, без обзира на чињеницу да напушта Европску унију остаје фокусирана на сарадњу са државама региона Западног Балкана и да изражава пуну подршку интеграционим процесима наше земље.

Предсједник Марковић и министар Џонсон су у изузетно срдачном разговору размијенили мишљења и о другим темама од обостраног интереса.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?