Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић у Колашину: Грађани Црне Горе чувајте Црну Гору и њен мир

Предсједник Владе Душко Марковић положио је поводом Дана државности вијенац на споменик-обиљежје Партизанско гробље у Брези код Колашина на свечаности коју је организовао Савез бораца и антифашиста Црне Горе.

Премијер је том приликом у изјави за јавност поручио грађанима Црне Горе да су мир и стабилносет највећи капитал човјека и породице и вриједност државе.

„Веома је важно да се и на овај дан и на сваки други дан обиљежава и ставлна печат на Црну Гору и њену државност и да се на овакав начин окупљамо и шаљемо јасне слике савремене и модерне Црне Горе. Истовремено то су и поруке генерацијама које долазе да су мир и стабилност највећи капитал који човјек и породица могу имати и највећа вриједност коју држава може баштинити“ – рекао је предсједник Владе додавши да је Црна Гора научила лекције историје и да грешке више неће понављати.

„Порука данашња са Брезе је: Црногорци, грађани Црне Горе, чувајте Црну Гору, чувајте њен мир, очувајте стабилност јер ће вам то обезбиједити трајну сигурност и сваки просперитет“ – поручио је предсједник Владе Душко Марковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?