Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић отворио обновљени хотел Маестрал у Пржном: Улагања око 50 милиона еура

Предсједник Владе Душко Марковић отворио је касно вечерас у Пржном обновљени хотел Маестрал. Врпцу су заједно са предсједником Владе пресјекли сувласници хотела Петрос Статус и Пол Пуа.

Обновљени хотел располаже са 205 смјештајних јединица (22 апартмана и 183 собе) интернационалног стандарда. Маестрал Хотел & Ресорт у понуди пружа савремени Wеллнесс & Спа центар са вањским и унутрашњим базеном и нуди најсавременије трендове у области Wеллнесс понуде. Такође, у понуди су модерни ресторани и барови, као и конгресни центар са бројем мјеста до 400 учесника. У хотелу је 380 запослених – 70 више него прије адаптације хотела.

Хотел Маестрал послује у склопу компаније Хит Монтенегро чији је власник компанија Монте Роцк.

Компанија Монте Роцк купила је хотел Маестрал за 27 милиона еура и уложила 20 милиона еура у његову адаптацију тако да су укупна улагања око 50 милионма еура. Радови су трајали од октобра 2016. године до јуна 2017. године.

Предсједник Владе је саопштио, обраћајући се званицама, да је Влада Црне Горе снажно опредјелјена и посвећена брзој и квалитетној валоризацији потенцијала наше земље, прије свега оних у туризму и да је због тога неопходно јачање институција, успостављање владавине права и креирање повољног пословног амбијента.

Обраћање предсједника Владе Душка Марковића доступно је овдје.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?