Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Информација поводом пожара на Црногорском приморју

Објављено: 20.07.2017. 18:39 Аутор: Министарство одрживог развоја и туризма

Поводом пожара који су у последњих неколико дана погодили обално подручје и унутрашњост Црне Горе, Министарство одрживог развоја и туризма обавјештава туристе, туроператоре, туристичке агенције, хотелијере и другу заинтересовану домаћу и регионалну јавност да је, по извјештајима које смо добили од Директората за ванредне ситуације МУП-а Црне Горе, ситуација на терену стабилна и безбједна, да су пожари локализовани и да су хотели, објекти приватног смјештаја и други туристички објекти безбједни.

Министарство одрживог развоја и туризма и Национална туристичка организација Црне Горе захваљују се надлежним службама и добровољцима, који су уз међународну помоћ успјели да ставе пожаре под контролом. Захваљујемо се и туристима који су се задесили у угроженим подручјима на њиховом разумијевању и исказаној бризи. 

Заинтересовани туристи и туристичке агенције све информације о тренутном стању пожара могу добити на сајту Министарства унутрашњих послова – www.муп.гов.ме или позивом на број 112, а да прогнозу временских прилика могу добити на сајту Завода за хидрометеорологију и сеизмологију – www.метео.цо.ме.

Допис Директората за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова Црне Горе са информацијом о стању на терену доступан је ОВДЈЕ .


Минстарство одрживог развоја и туризма


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?