Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић: Памтићемо Милана Шарановића по неуморном активизму, посвећеном раду и искреној борби за промоцију и унапређење људских права и слобода

Предсједник Владе Душко Марковић изразио је саучешће поводом смрти предсједника Скупштине Удружења младих са хендикепом Црне Горе Милана Шарановића.

„Користим прилику да његовој породици, пријатељима и колегама, и цијелом грађанском друштву, у име Владе Црне Горе и у своје име, упутим изразе искреног саучешћа. Вјерујем да ћемо господина Шарановића сви у Црној Гори памтити по неуморном активизму, посвећеном раду и искреној борби за промоцију и унапређење права особа с инвалидитетом, али и људских права и слобода уопште. Остварени резултати и допринос који је пружио на овом плану обавезују нас да и у наредном периоду наставимо путем реформи и свеукупног напретка“ – стоји у телеграму саучешћа предсједника Владе Душка Марковића упућеном извршној директорици Удружења младих са хендикепом Црне Горе Марини Вујачић.

Молим Вас да ријечи саосјећања и саучешћа пренесете породици, као и његовим пријатељима и колегама – закључује се у телеграму саучешћа премијера Марковића.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?