Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Владе примио предсједника компаније ДАМАЦ Хусаина Сајванија: ДАМАЦ заинтересован за градњу луксузних хотела у ЦГ

Služba za odnose s javnošću Vlade Crne GoreSlužba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore
 
 

Предсједник Владе Душко Марковић примио је у сриједу предсједника компаније ДАМАЦ, Хусаина Сајванија (Хуссаин Сајwани), који је исказао интерес за градњу хотелских комплекса највише категорије у Црној Гори.

Премијер Марковић је, упознајући госта са економским и политичким приликама у нашој земљи, изнио низ чињеница у вези са конкуретнишћу Црне Горе за инвестиције и посебно истакао чињеницу да је наша земља чланством у НАТО-у и лидерском позицијом у процесу европских интеграција позиционирала себе као најпрестижнију инвестициону дестинацију у региону.

Господин Сајвани је упознао предсједника Владе са пословањем компаније ДАМАЦ и ДАМАЦ Групе која још од 2002. године држи позицију водећег градитеља у сектору луксузних некретнина на тржиштима Средњег Истока, с најзначајнијим пројектима у Уједињеним Арапским Емиратима, Саудијској Арабији, Катару, Јордану, Либану и Оману. Предсједник ДАМАЦ-а је исказао задовољство посјетом Црној Гори и састанком са предсједником Владе рекавши да је озбиљно заинтересован да у нашој земљи гради луксузне хотелске комплексе са пет и више звјездица.

Предсједник Марковић је оцијенио да заинтересованост овако озбиљних инвеститора попут ДАМАЦ-а представља велико признање за Црну Гору јер показује повјерење у наше реформе при чему је посебно нагласио повољне могућности инвестирања у Сјеверни регион.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?