Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Предсједник Марковић честитао Курбан-бајрам: Наша достигнућа резултат су мултиетничког и мултиконфесионалног склада који баштинимо

Предсједник Владе Душко Марковић честитао је у име Владе и у своје име поглавару Исламске заједнице у Црној Гори реису Рифату Фејзићу и свим грађанима исламске вјероисповијести у Црној Гори предстојећи велики исламски празник Курбан-бајрам.

„Свечарски дух Бајрама, који симболизује радост и породични склад, изнова нас подсјећа на темељне вриједности човјечанства и узвишену потребу да помогнемо сиромашнијег, и заштитимо слабијег, и онда када они то не затраже. Избором да обављамо одговорне државне функције посебно смо се обавезали на такво чињење и увјерен сам да су наша досадашња достигнућа на обнови независности, изградњи друштва социјалне правде и владавине права, у значајном дијелу резултат мултиетничког и мултиконфесионалног склада који баштинимо, за добро сваког грађанина Црне Горе. Са жељом да предстојећи дани славља удахну нови елан у животе свих вјерника, да и даље проносите племените вриједности овог великог празника, упућујем вам изразе најсрдачнијих честитки“ – наводи се у честитки предсједника Владе Црне Горе Душка Марковића упућеној поглавару Исламске заједнице у Црној Гори реису Рифату Фејзићу.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?