Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер примио предсједника ЕРФ Михаела Видерера: Подршка Црној Гори као суорганизатору женског ЕУРО 2022.

Služba za odnose s javnošćuSlužba za odnose s javnošću
 
 
Предсједник Владе Душко Марковић примио је у четвртак предсједника Европске рукометне федерације (ЕРФ) Михаела Видерера.

На састанку је постигнута сагласност да Црна Гора, као држава која у континуитету биљежи врхунске резултате у рукомету, треба да се кандидује као суорганизатор Европског првенства у рукомету за жене 2022. године.

Предсједник Владе је информисао госта о политици Владе која подразумијева додатне подстицаје за развој спорта посебно за спортове, клубове и појединце који остварују врхунске резултате.

Министар спорта Никола Јановић упознао је предсејдника ЕРФ са темељним опредјелјенјима Министарства спорта – системским радом са дјецом и даљој афирмацији репрезентативног спорта.

Предсједник ЕРФ изразио је задовољство боравком у Црној Гори одајући посебно признање успјесима наших спортиста.

Црна Гора, Словенија и Македонија информисале су крајем августа Европску рукометну федерацију да намјеравају да се кандидују за заједничку организацију женског ЕУРА 2022.

Састанку је присуствовао и потпредсједник Европске рукометне федерације Предраг Бошковић.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?