Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер честитао кадетској ватерполо репрезентацији: За понос сте свима у Црној Гори

Поводом освојеног првог мјеста на Европском првенству у ватерполу за кадете, предсједник Владе Душко Марковић честитао је репрезентативцима Црне Горе, селектору, стручном штабу и Ватерполо и пливачком и савезу.

„Труд и залагање које сте показали у финалу, и љубав према својој земљи током цијелог такмичења на Малти, служе за понос вашим породицама, тренерима, и свима у Црној Гори.

Посебно радује чињеница да сваки од вас игра за Тим, и зна да једино Тим побјеђује! Због тога вјерујем да је ово тек почетак наше златне генерације ватерполиста.

Спортско љето у коме су нас млади кошаркаши окитили сребром, а ви златним одличјем, најава је најбољих резултата и сјајних спортиста. Влада остаје посвећена стварању још бољих услова за тренинг и рад са млађим селекцијама, како би у Црној Гори и даље стасавали врхунски спортисти.“ – наводи се у честитки предсједника Владе Душка Марковића.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?